Servicii de consiliere psihologică pentru asistenții maternali!

Dragi asistenți maternali,

Am decis să lansez un proiect special pentru mine, care să vină în sprijinul nevoilor dvs. emoționale. Deoarece știu cât de solicitantă poate să fie activitatea dvs. și știu cât de grele sunt unele situații pe care le întâmpinați în munca dvs, cu privire la îngrijirea copilului/ copiilor, și nu numai, dar și faptul că viața nu înseamnă doar muncă și mai apar și dificultăți personale, am lansat serviciile de CONSILIERE PSIHOLOGICĂ special pentru ASISTENȚII MATERNALI PROFESIONIȘTI!

Când să apelați la servicii de consiliere psihologică?
Uneori se poate acumula multă frustrare, sau multă oboseală din compasiune (însumează consecințele negative ale activității cu persoane care au trecut prin traume, așa cum se întâmplă de multe ori cu copiii înainte de a intra în sistemul de protecție), burnout (epuizare la locul de muncă – ca urmare a comportamentelor problematice ale copilului, etc.), tristețe. De asemenea, uneori pot apărea evenimente în viața personală care să fie dificil de gestionat, alteori vin toate la un loc! Oamenii în general au propria lor capacitate de a face față provocărilor vieții, dar în anumite situații este nevoie de sprijin de specialitate, și asta este în regulă.

Cum v-ar ajuta consilierea psihologică?
Oamenii au nevoie să fie ascultați, înțeleși și uneori au nevoie să știe că problemele cu care se confruntă sunt firești și au o rezolvare. Prin consilierea psihologică puteți să vă mai eliberați de povara emoțională pe care o duceți, să găsiți ascultare și să primiți sprijinul necesar astfel încât să puteți acționa cât mai bine în diferite situații. De asemenea, aceste ședințe vă pot ajuta să vă uitați mai mult și mai cu grijă la propria persoană și la nevoile dvs., cu mai multă blândețe și răbdare. Se întâmplă să simțim că nu mai vedem luminița de la capătul tunelului pentru că de fapt suntem prea împovărați emoțional.
Deși sistemul de protecție oferă anumite servicii psihologice pentru asistentul maternal și pentru copil, experiența mi-a arătat că uneori acestea nu corespund cu nevoile imediate ale dvs.

Cine sunt eu?
Sunt psiholog clinician, psihoterapeut și doctorand al Facultății de Psihologie, Universitatea din București. Îmi construiesc teza de doctorat în jurul nevoilor și dificultăților emoționale ale asistenților maternali. Acesta este un domeniu de suflet pe care îl studiez și în care am lucrat timp de 6 ani. Atât studiind, cât și din practică am înțeles că sprijinul psihologic nu trebuie îndreptat doar spre copii, ci și spre asistenții maternali care îi îngrijesc. Dvs, asistenții maternali, reprezentați o componentă esențială în modelarea vieții copiilor care intră în atenția sistemului de protecție.

Organizare și costuri
Ședințele de consiliere psihologică se vor desfășura în cabinetul din str. Negustori, nr. 11BIS. O ședință durează 50 minute, frecvența fiind o dată/ săptămână sau de două ori/lună, în funcție de nevoia dvs.
Prețul este de 75 lei/ ședință. Este un preț setat în mod special pentru asistenții maternali, din dorința de a vă oferi acces la astfel de servicii, știind cât de mari sunt cheltuielile dvs. și nu este prețul standard al unei ședințe de consiliere psihologică într-un cabinet de psihologie.

Discuțiile purtate în cadrul ședințelor sunt confidențiale!

Observație: pentru a evita supraaglomerarea programului cabinetului și pentru a permite mai multor persoane să beneficieze de serviciile psihologice, se vor aloca un maxim de 10 ședințe/ persoană (urmând să fie rediscutată nevoia și decis de comun acord dacă este necesară continuarea ședințelor).

Programări și alte detalii la nr. de tel. 0733.835.886, prin mesaj privat, sau la adresa de e-mail cabinet.flaviateculeasa@gmail.com.

Fiecare programare va fi însoțită de o discuție telefonică de aprox 15 min în care vom înțelege împreună care este nevoia dvs. și dacă serviciile de consiliere oferite în cadrul cabinetului sunt compatibile cu această nevoie.

Atenție! Serviciile propuse prin acest anunț nu au rolul de a înlocui serviciile oferite în cadrul d.g.a.sp.c.-urilor, ci de a le completa.